fbpx

LapWall

Asiakkaille avoin, rehellinen ja luotettava kumppani

Olemme julkaisseet tuotteemme, suunnitteluohjeemme, detaljimme sekä hinnaston kaikkien käytettäväksi. Julkisen hinnaston avulla haluamme helpottaa asiakkaittemme työtä. Tuoteluettelon, suunnitteluohjeen sekä hinnaston avulla jokainen voi nopeasti arvioida oman hankkeen kustannuksia.

Onnistumisen elementit

LapWall LEKO®-elementointiratkaisut ovat kustannustehokkaan rakentamisen ensimmäiset tarvittavat elementit. Katkeamaton kuivaketju, huippulaatu ja nopeampi työmaan läpimenoaika mahdollistavat yrityksesi kannattavan kasvun. Tässä kasvussa me LapWallin väki haluamme olla mukana – yhdessä rakennamme tehokkaampaa ja laadukkaampaa tulevaisuutta.

Katkeamaton kuivaketju

LapWallin LEKO®-elementit valmistetaan mittatarkasti Pohjois-Euroopan moderneimmassa ja tehokkaimmassa tehtaassa. Katkeamaton kuivaketju on meille kunnia-asia, joten raaka-ainevarastot, elementin valmistus ja valmistuotteiden varastointi tapahtuvat kaikki sisätiloissa ja elementit kuljetetaan aina umpikapelliautoilla. Elementit on myös suojattu tehtaalla asennusta varten, joten voit olla varma, että tuotteemme saapuu työmaalle laadukkaana.

LapWall kumppanuus

Perinteinen rakentamisen kilpailuttaminen kuluttaa sekä myyjän, että asiakkaan resursseja. Tarjouspyyntöjen laatiminen, tarjousten laskeminen, vertailu ja neuvottelu täytyy molempien osapuolien ottaa huomioon hinnoittelussa. Haluamme sinut LapWallin vuosisopimuskumppaniksi. Kumppanille varaamme yhdessä sovitun kapasiteetin vakiohinnoilla. Voit luottaa tehtaan toimitusvarmuuteen ja hinnoitteluun. Oman aikasi voit käyttää uusien hankkeiden käynnistämiseen.