fbpx

LapWall

Markkinointisuunnittelija

Työtehtävässä pääset toteuttamaan myyntiä tukevan markkinoinnin suunnittelua ja tuotantoa sekä hoitamaan sekä kehittämään LapWall Oy:n brändiä. Työtehtävä painottuu graafiseen suunnitteluun sekä sisällöntuotantoon. Sinulta syntyy myös pidempien asiantekstien, kuten artikkelien ja uutisten kirjoittaminen. Vastaat kotisivujen ja sosiaalisen median päivityksestä. Kotisivuille pääset tuottamaan monipuolisesti tekstisisältöä, kuvamateriaalia sekä muuta sisältöä yhteistyössä kollegoiden kanssa.

Hae paikkaa

Elementtisuunnittelija - LapWall Oy, Pyhäntä/Oulu

Tehtävänäsi tulee olemaan puurakenteisten kohteiden elementtirakenteiden CAD/CAM -suunnittelu huippunykyaikaisia työkaluja käyttäen. Tehtävässäsi vastaat projektikohtaisesti rakennuksen elementtisuunnittelusta nykyaikaisilla 3D ohjelmistoilla. Annamme koulutuksen uusien ohjelmien käyttöön.

Toimit niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sisäisesti toimit tiiviissä yhteistyössä niin johdon, asentamisen, tuotannon kuin taloushallinnon kanssa. Ulkoinen yhteistyö koostuu alalla toimivien yritysten, asiakkaiden, hankkijoiden, yhteistyökumppaneiden sekä organisaatioiden kanssa toimimisesta.

Hae paikkaa

Elementtityöntekijöitä / Pyhäntä

LapWall Oy on Suomen johtava puurakenteisten elementtien valmistaja. Meillä on Suomen suurimmat ja nykyaikaisimmat puuelementtitehtaat Pälkäneellä ja Pyhännällä. Vahvistamme edelleen osaamistamme. Haemme osaavaan ja dynaamiseen joukkoomme hyvän ja positiivisen asenteen omaavia elementtityöntekijöitä Pyhännän tuotantolaitokselle.

Hae paikkaa

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true