fbpx

LapWall

LEKO® Kattoelementit

LapWall LEKO® -kattoelementit tuovat nopeutta ja kustannustehokkuutta sekä pienen että suuren mittakaavan rakennusprojekteihin. Kattoelementit soveltuvat niin julkisten rakennusten kuin asuintalojenkin rakentamiseen.

Käyttäessäsi LapWall – kattoelementtejä, tiedät tekeväsi yhteistyötä alan ykkösen ja Suomen suurimman toimijan kanssa. Käytössäsi ovat ammattitaitoiset suunnittelu-, valmistus- ja asennustiimit. He hoitavat rakennuksesi säältä suojaan asentamalla vesikaton paikallaan yhdellä asennuskerralla. Se nopeuttaa rakennusprojektin läpimenoaikaa merkittävästi tuoden kustannussäästöjä projektiisi.

Olemme toteuttaneet ratkaisuja pieniin teollisuuskohteisiin sekä suuriin 10 000 m² kaupallisiin rakennuksiin.

Tuotantokapasiteettimme vuositasolla on 200 000 m².

Asiantuntijamme

  • Petri Silvonen
  • Puh. 050 511 4775
  • etunimi.sukunimi@lapwall.fi

Tutustu referensseihin

Referenssit

LapWall LEKO® Kerto -kattoelementit

LEKO® Kerto -kattoelementit valmistetaan rakenneliimauksella. Elementin kantavana rakenteena on Kerto S-palkit sekä ylä- ja alapinnassa Kerto Q-levy. Lisäksi elementin maksimipituus voi olla 25 m ja jänneväli voi olla jopa 18 m yksiaukkoisena. LEKO® Kerto on ihanteellinen vaihtoehto kohteisiin, joissa vaaditaan pitkiä jännevälejä ja minimaalista taipumista.

LEKO® Kerto -elementin palonkestävyys täyttää luokan REI60-REI15 vaatimukset. Elementit noudattavat eurooppalaista teknistä arviointia (European Technical Assessment ETA-07/0029) ja ovat CE-merkittyjä.

Vastaamme mielellämme kattorakentamista koskeviin kysymyksiisi. Ammattilaisemme valitsevat rakennuttajan tai rakentajan kanssa yhteistyössä kohteeseen parhaiten sopivan kattorakenteen

LapWall LEKO® -kattoelementit

Kattoelementin kantava runko on LVL-palkki. Katemateriaalina käytetään 2-kerros-bitumikermiä, PVC-yksikerroskatetta. Alapinnassa käytetään esim. pinnoitettua kipsilevyä tai akustovillaa. Vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tehtaalla valmiiksi elementtiin. Elementin alapinta on valmis ja erillistä alapinnan käsittelyä ei tarvita. Elementit asennetaan suunnitelmien mukaisille paikoilleen ja kiinnitetään vesikaton yläpuolelta.

Kattoelementin suunnitellaan rakennuksen mukaan. Maksimipituus on 24 m ja -leveys 2,44 m. Jänneväli on 4–9 m ja elementit tehdään pääsääntöisesti moniaukkoisina. Kattoelementeillämme on palotestein ja simulaatioin varmistettu paloluokka. LapWall LEKO® -kattoelementeillä saavutetaan paloluokat R15, REI30 ja REI60.

Kattoelementtien alapintaan voi ripustaa talotekniikka 20 kg/m² ilman erillistä kannatusta.

Kattoelementit ovat nopea, rakentajaystävällinen ja nykyaikainen tapa rakentaa

Kattoelementtejämme kuvaa parhaiten yksi sana – toimintavarmuus. Pitkän kokemuksemme ansiosta toimintaprosessimme on hioutunut ja tehostunut huippuunsa. Heikko rakentamisen laatu johtuu usein siitä, että työmaalla pitää tehdä kompromisseja. Me ratkaisemme kaikki vesikattoon liittyvät detaljit jo suunnittelupöydällä, näin ollen ne eivät jää ratkaistavaksesi työmaalle kaiken muun työn ohelle. Näin työmaalla työskentelystä tulee hallitumpaa. Yksityiskohtaisen suunnittelun ansiosta voimme toimittaa ja asentaa sinulle juuri oikeanlaiset ja yksilöidyt kattoelementit. Kun suunnittelu on tehty huolella, niin asennus hoituu ripeästi. Pystymme asentamaan jopa 1 500 neliön vesikaton päivässä. Periaatteemme on, että asentamamme elementit saumaamme saman työvuoron aikana. Näin pääsette aloittamaan lattiavalun ja muut työvaiheet nopeammin, kun rakennus on kerralla säältä suojassa.

LapWall – kattoelementit soveltuvat kaikille kattotyypeille ja runkoratkaisuille: betoni, teräs ja puu, mikä tukee nykyaikaista ja edulliseksi todettua hybridirakentamista. Annamme vesikatolle 10 vuoden kattoliiton mukaisen takuun.

Mittatarkkaa rakentamista kuivissa tehdasolosuhteissa

Valmistamme kattoelementit Pälkäneen 6 500 m² tehtaassa. Laadun valvonnastamme vastaa VTT. Tehtaalla käytämme testattuja ja vakioituja elementin valmistusprosesseja. Prosessin keskiössä ovat korkealuokkainen ja tasalaatuinen rakentaminen sekä katkeamaton kuivaketju, joka pysyy katkeamattomana aina raakamateriaalista paikallaan olevaksi vesikatoksi asti. Kattoelementtien asennuksessa käytetään pitkän kokemuksen omaavia kattoelementtiasentajia ja asennustyönjohtoa.

Meidän kanssa toimiessasi sinun ei tarvitse huolehtia koskaan kosteusongelmista, koska huomioimme vesikaton kosteustekniset asiat myös rakennuksen sisäpuolelta. Sen tärkeys korostuu etenkin uima- ja jäähalleissa. Kattoelementit tarvitsevat työmaalla vain hetkellisen säilytystilan. Rakennustyömaa pysyy siistinä, sillä kattoelementeistä ei synny muuta roskaa kuin kattoelementtejä valmistuksen ja kuljetuksen aikana kuivana pitäneet muovit.

Miten projekti etenee kanssamme?

Projekti alkaa aina huolellisella suunnittelulla, jossa käymme läpi, mitä tulemme tekemään ja mitä se maksaa. Projektin alussa sovittu hinta pitää aina. Kattoelementtien hinta vaihtelee hieman projektin mukaan, mutta kokonaiskustannuksiltaan ne tuovat rakennusliikkeille poikkeuksetta säästöjä – niin ajassa kuin rahassakin mitattuna. LapWall – kattoelementit ovat aina määrämittaisia, mutta vielä tärkeämpää yhteistyössä on se, että molemmat osapuolet ovat sanansa mittaisia. Suomen suurimpana toimijana voit olla varma, että teemme aina sen, minkä lupaamme. Ole meihin yhteydessä, niin keskustelemme mielellämme lisää projektistasi. Meillä on pitkä ja monipuolinen kokemus alalta, joten älä jätä sitä käyttämättä.

Tutustu toimintaamme ja katso video kattoelementin matkasta.

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true