fbpx

LapWall

LEKO® kylmät kattoelementit

LEKO® kylmät kattoelementit ovat kustannustehokas ja laadukas kokonaisratkaisu isojen kohteiden kattojen elementointiin

Tuomo Vikki

Tuomo Vikki

Kylmät kattoelementit 

Puh. 050 432 2180

etunimi.sukunimi@lapwall.fi

kylmät kattoelementit

Kylmät kattoelementit poistavat rakennusaikaisen sääsuojauksen tarpeen

Kylmä kattoelementtiratkaisu korvaa perinteisen pitkäkestoisen työvaiheen, paikalla rakennettavan ristikkorakenteisen vesikaton. Se tuo myös huomattavaa kustannussäästöä rakentamiseen, erillisen sääsuojan jäädessä pois.

Kattoelementit ovat kooltaan jopa 2,5m x 24m, ja niillä saadaan rakennukseen lopullinen katto, pelkän sääsuojan rakentamisen vaivalla. Valmista kattoa syntyy yli 500 m² päivässä.

Kattoratkaisu rakennetaan elementeistä kantavan holvin päälle. Tukielementtejä ja palokatkoelementtejä asennetaan 4-6 metrin välein kattoelementtien alle. Yläpohjaan jää näin erittäin hyvin tilaa putkivedoille ja muulle tekniikalle, myös niiden huoltaminen ja tarkastaminen on jatkossa helppoa.

Kaikki kattokohteemme suunnitellaan 3D-mallinnuksena, joka takaa tuotteidemme mittatarkkuuden ja yhteensopivuuden tekniikkavetojen sekä ympäröivien rakenteiden kanssa. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös tekniikan tarvitsemat varaukset.

Toimitamme elementit asennettuina ja aluskermit saumattuina. Se takaa asiakkaillemme riskittömän kokonaisratkaisun katon rakentamiseen.

Parhaimmillaan tämä ratkaisu on betonirunkoisten kerrostalokohteiden tai suurien julkisten rakennusten kattamisessa.

Kun haluat nopeuttaa kohteesi rakentamisen läpimenoaikaa ja saada kustannussäästöä ja laatua rakentamiseesi, ota yhteyttä niin keromme mielellämme lisää ja tarjoamme kohteeseenne laadukkaan katon!

kylmät kattoelementit

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true