fbpx

LapWall

LEKO® lämpimät kattoelementit

LapWall LEKO® -kattoelementit tuovat nopeutta ja kustannustehokkuutta sekä pienen että suuren mittakaavan rakennusprojekteihin. Kattoelementit soveltuvat niin julkisten rakennusten kuin asuintalojenkin rakentamiseen.

Petri_Silvonen

Petri Silvonen

Lämpimät kattoelementit 

Puh. 050 511 4775
etunimi.sukunimi@lapwall.fi

LapWall LEKO® -kattoelementit

Kattoelementin kantava runko on LVL-palkki. Katemateriaalina käytetään 2-kerros-bitumikermiä, PVC-yksikerroskatetta. Alapinnassa käytetään esim. pinnoitettua kipsilevyä tai akustovillaa. Vesikate, lämmöneriste ja alapinnan verhous asennetaan tehtaalla valmiiksi elementtiin. Elementin alapinta on valmis ja erillistä alapinnan käsittelyä ei tarvita. Elementit asennetaan suunnitelmien mukaisille paikoilleen ja kiinnitetään vesikaton yläpuolelta.

Kattoelementin suunnitellaan rakennuksen mukaan. Maksimipituus on 24 m ja -leveys 2,44 m. Jänneväli on 4–9 m ja elementit tehdään pääsääntöisesti moniaukkoisina. Kattoelementeillämme on palotestein ja simulaatioin varmistettu paloluokka. LapWall LEKO® -kattoelementeillä saavutetaan paloluokat R15, REI30 ja REI60.

Kattoelementtien alapintaan voi ripustaa talotekniikka 20 kg/m² ilman erillistä kannatusta.

LapWall LEKO® Kerto -kattoelementit

LEKO® Kerto -kattoelementit valmistetaan rakenneliimauksella. Elementin kantavana rakenteena on Kerto S-palkit sekä ylä- ja alapinnassa Kerto Q-levy. Lisäksi elementin maksimipituus voi olla 25 m ja jänneväli voi olla jopa 18 m yksiaukkoisena. LEKO® Kerto on ihanteellinen vaihtoehto kohteisiin, joissa vaaditaan pitkiä jännevälejä ja minimaalista taipumista.

LEKO® Kerto -elementin palonkestävyys täyttää luokan REI60-REI15 vaatimukset. Elementit noudattavat eurooppalaista teknistä arviointia (European Technical Assessment ETA-07/0029) ja ovat CE-merkittyjä.

Vastaamme mielellämme kattorakentamista koskeviin kysymyksiisi. Ammattilaisemme valitsevat rakennuttajan tai rakentajan kanssa yhteistyössä kohteeseen parhaiten sopivan kattorakenteen

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true