LapWall

LEKO® Moduulit

LapWall on tuonut markkinoille rakentamisen mullistavan tuote- ja palveluvalikoiman.
LapWall LEKO® -elementtiratkaisulla työmaavaihe hoituu suuremmissakin kohteissa muutamassa viikossa, koska moduulit ja tilaelementit ovat helposti asennettavia.

Tutustu referensseihin

Referenssit

Mitä LapWall LEKO® -moduulit ovat?

Moduulit ovat tietyntyyppisiä rakennuskomponentteja, jotka valmistetaan asennusvalmiiksi kuivissa ja vakioiduissa tehdasolosuhteissa. Moduulit toimitetaan työmaalle siten, että niiden talotekniikka on valmiiksi asennettu. Lisäksi muut kriittisimmät työvaiheet, kuten kosteus- ja sisäilmaratkaisut, on huomioitu jo tehtaalla, jolloin työmaan rakentamisvaihe lyhenee.

Valikoimastamme löydät kylpyhuonemoduulit sekä monipuoliset tilamoduulit. Kaikki toimittamamme moduulit ovat asennuksen jälkeen asumisvalmiita, minkä ansiosta moduulirakentaminen on erittäin kustannustehokas rakentamismuoto.

Moduulit ja moduulirakentaminen soveltuvat hyvin rivitaloihin, luhtitaloihin, kerrostaloihin sekä yleisiin rakennuksiin, kuten hoiva- tai päiväkoteihin.

LapWall LEKO® -kylpyhuonemoduuli

LapWall LEKO® -moduulit ovat helposti muunneltavia, aina tasalaatuisia ja erittäin turvallisia. Siksi moduulirakentaminen niiden avulla on ihanteellinen ratkaisu kaiken kokoisiin asumisen kohteisiin.

LapWallin kylpyhuonemoduuli toimitetaan työmaallesi täysin valmiina: saunalla pesuhuoneella ja WC:llä – valintasi mukaan.

Kaikki huoneiston vaativat LVIS-työt sisältyvät moduuliin, joten työmaalla tapahtuu enää vain kytkentä! Valmistamme moduulit sekä puu- että betonirakenteisiin.

Valmis kylpyhuonemoduuli lyhentää työmaan läpimenoaikaa huomattavasti, sekä yksinkertaistaa työmaan logistiikkaa ja aikataulutusta.

LapWall LEKO® -tilamoduulit

Asuntorakentamisessa lyhyt työmaavaihe on selvää säästöä. Kun monimutkaiset työvaiheet tehdään käyttövalmiiksi kuivissa sisätiloissa, niin työmaavaihe lyhenee oleellisesti, eikä työmaa-aikaista rakenteiden suojaamista tarvita tavanomaisessa mittakaavassa. Lisäksi vakioiduissa tehdasolosuhteissa työnlaatu on tasaista, jolloin moduulit ovat aina korkealaatuisia.

Tilamoduuleissa talotekniikka, pinnat ja kalustukset on asennettu valmiiksi. Kun tilaelementti on asennettu paikalleen, niin kyseinen tila on käytännössä muuttovalmis.

Valmiit moduulit ja tilaelementit nopeuttavat rakentamista niin paljon, että suurempikin rakennus saadaan rakennettua muuttovalmiiksi jopa kolmessa viikossa. Moduulit valmistetaan aina suoraan tarvettasi varten, joten et osta massatuotantoa, vaan sinulle yksilöidyn ratkaisun.

LapWall LEKO® -kylpyhuonemoduulit sisältävät valmiiksi kaiken

 • Kylpyhuone, Sauna ja WC
 • Keittiömoduulit
 • Sähkö ja LVI tekniikka
 • Sisäpinnat
 • Kalusteet
 • Kohdekohtaisesti räätälöitävissä

 

LapWall LEKO® -tilamoduulit toimitetaan täysin valmiina työmaalle

 • Valmistettu sisätiloissa
 • Kaikki pinnat valmiina
 • Kalustukset tehtynä
 • Sähkö ja LVI tekniikka valmiina
 • Valmis mallisto olemassa
 • Kohdekohtaisesti räätälöitävissä

 

Moduulit tekevät rakentamisesta nopeaa ja kustannustehokasta

Moduulirakentamisen ansiosta:

Työmaalle ei tarvitse etsiä ammattitaitoisia henkilöitä jokaiseen eri työtehtävään, sillä olemme hoitaneet suurimman osan työtehtävistä jo tehtaassamme. Näin myöskään alihankkijoiden muuttuvat aikataulut eivät pääse sotkemaan koko työmaasi aikataulua, koska et tarvitse alihankkijoita enää samassa mittakaavassa.

Työmaan hallinta ja logistiikka yksinkertaistuvat. Moduulit ja tilaelementit vaativat vain hetkellisen varastoinnin, sillä ne asennetaan samana päivänä, kun niitä tuodaan työmaalle. Myös vähentynyt alihankkijoiden tarve helpottaa työmaan hallintaa.

Kuivaketju ei katkea, joten kosteusriski poistuu täysin. Kun moduulit valmistetaan kuivissa tehdasolosuhteissa, niin kosteusriski poistuu. Jos rakentaminen tapahtuisi arvaamattomissa työmaaolosuhteissa, niin kosteudenhallintaa ei voitaisi samalla tapaa taata.

Työmaan läpimenoaika lyhenee, koska saamme asennettua moduulit nopeasti ilman ongelmia. Jos mietit kerrostalojen kylpyhuoneita, niin pelkkä vessanpönttöjen asentaminen jokaiseen huoneistoon on normaalisti valtava työ ja kylpyhuoneen rakentamiseen alusta loppuun voi mennä jopa kuukausi. Valmiin kylpyhuonemoduulin ansiosta, jossa kaikki tarvittava on jo valmiina paikallaan, aikaa ei mene kuukautta, vaan yksi tunti.

Työmaa-aikainen viestintä helpottuu, koska toimit yhden ja saman toimijan kanssa. Myös takuu- ja sopimustekniset asiat yksinkertaistuvat. Jos jostain syystä jotain menisi vikaan, ja jos syy on meidän, niin korjaamme virheemme maksutta. Jos rakentamiseen osallistuisi useampi toimija, niin tällaiset asiat veisivät enemmän aikaa. Ja aika on rahaa sekä turhaa stressiä.

Meidän kanssamme toiminta on vaivatonta ja yksinkertaista. Sellaista, niin kuin rakentaminen parhaimmillaan voi olla.

 

Ota yhteyttä

Hyödynnä alan suurimman toimijan tietotaito ja osaaminen ottamalla meihin yhteyttä. Osaamme kertoa yhden puhelun aikana, miten moduulit soveltuvat tulevaan projektiisi ja millaista kustannushyötyä voit yhteistyömme perusteella odottaa.

Ota yhteyttä ja kerro projektistasi!

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true