fbpx

LapWall

LEKO® Seinäelementit

LapWall LEKO® -seinäelementit tuovat rakentamiseen varmuutta ja kustannustehokkuutta. Lisäksi ne lyhentävät rakennusprojektien läpimenoaikaa, jolloin aikataulussa pysyminen on helppoa.

Saamme isommankin rakennuksen säältä suojaan muutamassa päivässä.

Tuomo Vikki

Tuomo Vikki

LEKO® Seinäelementit 

Puh. 050 432 2180
etunimi.sukunimi@lapwall.fi

seinäelementti

Saat LapWallilta seinäelementit kattavasti kaikkiin puurakentamisen tarpeisiisi.

Seinäelementtituotteistomme sisältää noin 100 eri elementtityyppiä puurakentamiseen. Tyypillisiä rakennuskohteitamme ovat rivitalot, luhtitalot, kerrostalot, hoiva- ja päiväkodit, koulut sekä teollisuushallit. Tällaisissa kohteissa seinäelementit tuovat kustannushyötyjä poikkeuksetta. Suurimmat toteuttamamme kohteet ovat 15 000 neliön suuruisia ja vuosittain viemme läpi yli 400 projektia.

Tuotteemme ovat rakenneratkaisuiltaan ja detaljeiltaan vakioituja ja standardoituja. Elementtien koko, verhoukset ja aukotukset ovat kuitenkin aina yksilölliset, minkä takia tuotteemme soveltuvatkin asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin.

Kun kohde elementoidaan tuotteillamme kattavasti aina alapohjasta kattoelementteihin, työmaat etenevät ennätysnopeasti vesikattovaiheeseen, jolloin ne saadaan nopeasti säältä suojaan! Nopeuden lisäksi varmistutaan samalla rakentamisen laadusta. Tuotteemme valmistetaan kuivissa sisätiloissa pitkälle automatisoiduissa tehtaissamme ammattilaisten toimesta.

Puisia seinäelementtejä voi käyttää ns. hybridirakentamiseen, joten niiden käyttö ei vaadi sitä, että koko rakennus täytyisi olla rakennettu ainoastaan puusta.

LapWall LEKO® -seinäelementit edustavat ekologista puurakentamista vahvimmillaan

Puurakentaminen on ekologinen tapa rakentaa, koska puu sitoo hiilidioksidia itseensä, jolloin rakentamisen hiilijalanjälki on hyvin pieni. Lisäksi rakentaminen on nopeampaa, ja vakioitujen sekä korkealaatuisten elementtien ansiosta tasalaatuista. Yhdessä nämä nostavat rakentamisen kustannustehokkuutta.

Tiesitkö, että puumäärä, josta valmistetaan esimerkiksi yhteen rivitaloon tarvittavat katto- ja seinäelementit, kasvaa Suomen metsissä alle 10 sekunnissa takaisin? Mikään rakennusmuoto ei päihitä ekologisuudessaan kotimaista puurakentamista.

Tuotevalikoimamme on laaja, minkä takia pystymme luomaan ratkaisut erilaisiin kohteisiin. Tässä valmistamiamme elementtejä:

seinäelementti

Seinäelementteihin on tehty ulkopuolen panelointi, sisäpuolen koolaus ja ikkunat on asennettu paikoilleen, kun ne tuodaan työmaalle.

Seinäelementteihin on tehty ulkopuolen panelointi, sisäpuolen koolaus ja ikkunat on asennettu paikoilleen, kun ne tuodaan työmaalle.

Puuelementtirakentaminen on laadukas ja nopea tapa rakentaa

Panostamme paljon kuivaketjumme katkeamattomuuteen, koska tiedämme kosteuden olevan rakentajien ja kiinteistöomistajien suurimpia huolenaiheita. Siksi sinun ei tarvitse miettiä kosteusongelmia, kun toimit meidän kanssamme, koska kuivaketjumme ei katkea työmaakohtaisen kosteudenhallintasuunnitelman ansiosta.

Kuivat tehdasolosuhteet, katettu varastointi ja elementtien suojattu kuljetus työmaalle takaavat sen, että rakennus saadaan säältä suojaan ilman, että elementit kastuisivat. Huomioimme myös asennuksen aikaisen sään, minkä takia emme suorita asennuksia esimerkiksi rankkasateessa.

Voit asentaa seinäelementit käyttämällä omia työntekijöitäsi tai tilaamalla asennuspalvelumme. Asennuspalvelumme avulla takaat sen, että elementit asennetaan oikein, jolloin vältyt kalliilta ongelmia rakentamisen yhteydessä sekä sen jälkeen.

Asennuspalvelumme voi asentaa päivässä esimerkiksi 30 elementtiä tai 1 000 neliötä kattoa päivässä. Käytännössä rivitalon elementit nousevat pystyyn yhden päivän aikana. Näin saat rakennuksesi nopeasti säältä suojaan ja voit aloittaa projektin seuraavat työvaiheet huomattavasti aikaisemmin.

Miten projekti etenee kanssamme?

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, niin aloitamme projektin aina suunnitteluvaiheella. Suunnitteluvaiheessa luomme tarkan aikataulutuksen projektille. Lisäksi otamme huomioon kaikki tulevan rakennuksesi yksityiskohdat, jotta osaamme luoda oikeanlaiset seinäelementit projektia varten. Näin varmistamme sen, että kun elementit kuljetetaan työmaalle, niin ne voidaan vain asentaa paikalleen.

Jos kiinnostuit tai sinulle nousi joitain kysymyksiä, niin ole meihin yhteydessä. Olemme alamme suurin toimija Suomessa, joten voit olla varma, että saat meiltä kysymyksiisi vastauksen.

Kun sinulla on jatkuva tarve elementeille, solmimme kanssasi mielellämme vuosisopimuksen. Vuosisopimusasiakkaana varmistat toimitukset sovittuun hintaan kaikkina vuodenaikoina. Tällöin rakennusprojektin budjetointi helpottuu ja aikataulun ennustettavuus tarkentuu, koska seinäelementit ovat nopeita asentaa paikalleen.

Ota yhteyttä sivun alalaidasta löytyvällä lomakkeella!

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true