LapWall

 

Luotettava kumppani

LapWall haluaa olla asiakkaille avoin, rehellinen ja luotettava kumppani. Olemme tänä vuonna julkaisseet suunnitteluohjeemme ja detaljimme kaikkien käytettäväksi. Nyt teemme saman myös hinnastolle! Julkisen hinnaston avulla haluamme helpottaa asiakkaittemme työtä. Tuoteluettelon, suunnitteluohjeen sekä hinnaston avulla jokainen voi nopeasti arvioida oman hankkeen kustannuksia.

Onnistumisen elementit

LapWall LEKO elementointiratkaisut ovat kustannustehokkaan rakentamisen ensimmäiset tarvittavat elementit. Katkeamaton kuivaketju, huippulaatu ja nopeampi työmaan läpimenoaika mahdollistavat yrityksesi kannattavan kasvun. Tässä kasvussa me LapWallin väki haluamme olla mukana – yhdessä rakennamme tehokkaampaa ja laadukkaampaa tulevaisuutta.

Katkeamaton kuivaketju

LapWallin LEKO elementit valmistetaan mittatarkasti Pohjois-Euroopan moderneimmassa ja tehokkaimmassa tehtaassa. Katkeamaton kuivaketju on meille kunnia asia, joten raaka-ainevarastot, elementin valmistus ja valmistuotteiden varastointi tapahtuvat kaikki sisätiloissa ja elementit kuljetetaan aina umpikapelli autoilla. Elementit on myös suojattu tehtaalla asennusta varten, joten voit olla varma, että tuotteemme saapuvat työmaalle laadukkaana.

LapWall kumppanuus

Perinteinen rakentamisen kilpailuttaminen kuluttaa sekä myyjän, että asiakkaan resursseja. Tarjouspyyntöjen laatiminen, tarjousten laskeminen, vertailu ja neuvottelu täytyy molempien osapuolien ottaa huomioon hinnoittelussa.

Haluamme sinut LapWallin vuosisopimuskumppaniksi. Kumppanille varaamme yhdessä sovitun kapasiteetin vakiohinnoilla. Voit luottaa tehtaan toimitusvarmuuteen ja hinnoitteluun. Oman aikasi voit käyttää uusien hankkeiden käynnistämiseen.

Jussi Lampela, myyntipäällikkö – Pyhäntä

Jussi Lampela

Jussi Lampela

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true