fbpx

LapWall

Vain rohkeilla on rahkeita muuttaa toimintaympäristöään. Rohkea yritys katsoo omaa ja toimialansa toimintaa suoraan silmiin ja myöntää heikkoutensa, tehdyt virheet ja tunnistaa kasvun paikat ja mahdollisuudet. Kun tietää, mikä on ongelma, löytää siihen myös ratkaisun.

Rakennusalan kehittymistä hidastavat sisäiset solmut ja tyytyminen ”näin on aina ennenkin tehty” -ratkaisuihin. Vasta, kun suostumme näkemään, että vanhojen latujen tamppaaminen ylläpitää rakennusprojektien kustannustehottomuutta, pitkiä rakennusaikoja ja laatuongelmia, voimme alana siirtyä uuteen vaiheeseen. LapWall on jo menossa tällä tiellä täyttä vauhtia.

Tulevaisuus tehdään nyt

Me LapWallilla olemme tarttuneet alan kipupisteisiin sekä tunnistaneet omat vahvuutemme, ja kasvamme nyt tästä syystä voimakkaasti:

  1. Olemme tuoneet markkinoille asuntorakentamisen mullistavan tuote- ja palveluvalikoiman, joka on suunnattu erityisesti rakennuttajille ja sijoittajille. LapWallin kokonaistoimitusratkaisun avulla rakentamisessa on mahdollista yhdistää helppous, nopeus, laatu ja riskittömyys. Visiomme on, että LapWall LEKO® -elementtiratkaisulla työmaavaihe hoituu suuremmissakin kohteissa perustuksen päältä valmiiksi kolmessa viikossa.
  2. Olemme kehittäneet rakentamisen suunnitteluvaiheeseen uuden työkalun, jonka ansiosta yksilöllisen, tarpeita vastaavan rakennuksen suunnitteleminen on helppoa ja nopeaa. Tutustu suunnittelutyökaluumme.
  3. Rakennusten kosteusvauriot ja niistä aiheutuvat sisäilmaongelmat puhuttavat ja suututtavat laajasti. LapWallin ratkaisussa kaikki puuelementit valmistetaan tuotantolaitoksillamme suojassa säältä ja me hoidamme myös asennuksen rakennuspaikalla nopeasti ja tehokkaasti. Näin vältetään myös täysin rakentamisen aikaiset kosteusvauriot. LapWallin ratkaisussa käytetään vettä vain rakennusmiesten janon sammuttamiseen – toisin kuin betonirakentamisessa.

Kutsumme itseämme ylpeinä rakennusalan suunnannäyttäjäksi. Tule mukaan ravistelemaan koko rakennusalaa! Rohkeus kannattaa, sen lupaamme.

Uusien nettisivujemme myötä avaamme myös tämän blogin, jossa kanssani kirjoittajina vuorottelevat muut lapwallilaiset. Kysymykset, kommentit ja muut keskustelunavaukset otetaan ilolla vastaan.