fbpx

LapWall

 

Kuvittelepa haluavasi ostaa uuden auton. Otat ensin yhteyttä autoarkkitehtiin, jonka kanssa suunnittelette sinulle auton alusta saakka. Valitset moottorin ja korin, muokkaatte hieman alustaa, kenties törsäät LED-ajovaloihin. Tämä vaihe kestää kuukausia, kun autoarkkitehti muokkaa piirustuksia ja hyväksyttää ne sinulla. Sitten suunnitelma lähetetään eteenpäin eri autonosien valmistajille, josta osia alkaa saapua kotiovellesi – yksitellen tietenkin. Vihdoin ovellesi saapuu autoasentaja, joka rakentaa palasista sinulle uuden autosi. Hurraa, eikä aikaa mennyt kuin noin vuosi!

Kuulostaa täysin pöhköltä, eikö totta? Ja kuitenkin me noudatamme tätä mallia rakentamisen suhteen. Ihan yhtä pöhköä, sanomme me LapWallilla.

Uuden suunnittelutyökalumme ansiosta esimerkiksi rivitalokokonaisuus ulkovarastoineen ja sisäpintoineen on mahdollista suunnitella yhdellä istumalla muutamassa minuutissa. Työkalu myös kertoo koko ajan haluamasi kokonaisuuden kustannukset.

Ennakkosuunnittelu tekee rakentamisesta nopeamman ja kustannustehokkaamman

Valmistamamme valmiit LEKO®-moduulit ja -osakokonaisuudet auttavat pääsemään irti rakentamisen tilauskohtaisesta suunnittelusta. Tämä nopeuttaa koko rakennusprosessia ja laskee merkittävästi kustannuksia. Visiomme on, että elementtejämme hyödyntämällä rakennus on perustusten päälle rakennettu valmiiksi kolmessa viikossa.

Löydät suunnittelutyökalun nettisivuiltamme. Suosittelen kokeilemaan, kuinka helppoa talosuunnittelu sen avulla on.

 

Toimitusjohtaja Jarmo Pekkarinen

P.S. Lanseeraamme tulevina kuukausina uusia tuotteita, kannattaa olla kuulolla!