fbpx

LapWall

En tillförlitlig partner

LapWall vill vara en öppen, ärlig och pålitlig partner till sina kunder.

Vi har publicerat våra produkter, designguider, detaljer och prislista till en öppen användning. Med en offentlig prislista vill vi underlätta arbete av våra kunder. Med produktkatalog, planeringsguide och prislista kan var och en beräkna kostnader av olika projekter.

Elementer av framgång

LapWall LEKO® -elementlösningar är väsentliga elementer av kostnadseffektivt byggande. En oavbruten torrkedja, toppkvalitet och ett snabbt byggplatsskedet möjliggör en lönsam tillväxt av ditt företag. LapWall vill vara med i denna tillväxt – tillsammans bygger vi en mer effektiv och högklassig framtid.

En oavbruten torrkedja

LapWalls LEKO® -elementer produceras noggrannt och grundligt i den mest moderna och effektiva tillverkningsanläggningen av Nordeuropa. En oavbruten torrkedja är en hedersak till oss och därför finns råmateriallager, elementprodcution och lagring av färdiga produkter inomhus. Alla elementer transporteras i kapellbilar. Elementer har också skyddats på tillverkningsanläggning och de är redo för installering. Du kan vara säker att våra produkter kommer kvalitativa till byggplatsen.

Partnerskap med LapWall

En traditionell byggupphandling förbruker resurser av både en försäljare och en kund. Båda partier måste skapa eller räkna anbudsförfrågor, jämföra olika anbudsförfrågor och förhandla. Vi vill att du kommer att vara vår partner med en årlig kontrakt. Till våra partner kan vi boka en kapacitet med jämna priser. Du kan lita på försörjningssäkerhet och prissättning av vår tillverkningsanläggning. Samtidigt kan du använda din egen tid till nya projekter.

 

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true