fbpx

LapWall

 

LapWall LEKO® -elementlösning innehåller över 100 produkter, som kan användas kostnadseffektivt och kvalitativt till vilken byggnad som helst. Produktutbudet består av träelementer. Struktur av våra produkter är konstant och standardiserad. Storlek och beklädnad av elementer och väggöppningar är ändå alltid individuella, och därför passar våra produkter perfekt till individuella behov.

Produktmatris Produktkatalog Prislista

Vi medverkar också starkt i planering av byggnadsverken. Vår struktur- och elementdesignteam producerar 3D-model med hjälp av LEKO®-elementlösning. Med modellen kan planen överförs till produktionsanläggningar och byggplatser. Under planeringsprocessen säkerställs det att byggnaden uppfyller olika förordningar och att elementhelhet fungerar perfekt.

Mer om design Designer’s guide ProdLib-bibliotek

När en byggnaden byggs med vår lösning från undergolv till takelementer, avanceras byggplatsskedet extrasnabbt till innertakfas. Då är byggnaden också snabbt skyddad från väder. Utöver hastighet försäkras också kvalitet av byggande. Våra produkter produceras nämligen inomhus i automatiserade produktionsanläggningar i ledning av våra experter.

Läs mer om installering Installeringsbroschyr Installeringspaket

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true