fbpx

LapWall

LEKO®-takelementer

Användandet av LapWalls LEKO®-takelementer ökar hastighet och kostnadseffektivitet
både i små och stora byggnadsprojekter. Takelementer passar perfekt till offentliga
byggnader och bostadshus.

Våra experter

  • Petri Silvonen
  • Tel. +358 50 511 4775
  • förnamn.efternamn@lapwall.fi

Bekanta med våra referenser

Referenser

LapWalls LEKO® Kerto -takelementer

LEKO® Kerto -takelementer produceras med strukturlimning. Elementen används som bärande takstruktur. Maximal längd av en element är 25 m. Spann kan vara till och med 18 m. LEKO® Kerto är ett idealt alternativ till byggnadsverk, som kräver långa spann och minimal böjning.

Brandmotstånd av LEKO® Kerto element uppfyller krav av REI60-EI15. Elementer uppfyller också den Europeiska tekniska evaluering (European Technical Assessment ETA-07/0029) och de har också en CE-märkning.

Storleken av takteglar kan planeras enligt byggnaden. Maximala storlekar är 24 m x 1,8 m eller 20 m x 2,5 m. Elementer passar även till spann av 18 m med en utsprång.

LapWall LEKO®-takelementer

Den bärande konstruktionen av takelement är tillverkad av Kerto-S balk. Takläggning har gjorts av dubbeldäckad bitumkerm. På undersidan används t.ex plywood, gipsskiva eller akustisk filt. Taktäckning, värmeisolering och beklädnad av undersidan installeras på fabriken.

Storleken av en element kan planeras enligt byggnaden. Maximal längd är 24 m och maximal bredd 2,4 m. Spann är 4-9 meter och brannklassificering R15-R30.

Vi svarar gärna på dina frågor om takbyggande. Våra experter väljer en tillämplig takstruktur till byggnadsverket i samarbete med en byggnadsentreprenör eller konstruktor.

Lataa uusi tuote-

luettelomme!

Tuoteluettelosta löydät mm. uudet tuotteet sekä valmistustoleranssit.

Kiitos latauksesta! Pääset lataamaan tuoteluettelon tästä: https://issuu.com/lapwall2016/docs/lapwall_20leko_20tuoteluettelo_11.2/1?ff=true